Omdat onderpresteren géén onzin is

Jongeren

Hulp voor jongeren

Teksten van onderpresterende jongeren

 

Wat is school voor jou?

Is het voor jou een groot deel verveling en hou je het leuk met kletsen / dromen / tekenen? Roept iedereen dat je slim bent, maar vind je dat zelf helemaal niet of laten je cijfers dat niet zien? Zie je niet in waarom je al die stof moet leren en zou je wel iets anders willen? Vind je het belangrijk om net te zijn zoals je vrienden en val je liever niet op? Twijfel je aan je zelf? Haal je ineens veel slechtere cijfers terwijl je toch op de zelfde manier leert als eerder?

 

Een ideaalbeeld

Op een ideale school leer je precies op je eigen niveau. Er is genoeg uitdaging om je te prikkelen en genoeg aandacht om een verkeerde manier van aanpak te ontdekken en te corrigeren. Docenten zoeken aansluiting bij wat jou bezighoud en wat er op tv speelt.
Helaas: idealen bestaan niet. Dat wil niet zeggen dat er niets te doen is tegen verveling of dat je je moet neerleggen bij slechte cijfers. Tijd dus om de handen uit de mouwen te steken en te gaan werken aan jouw toekomst!

 

Hulp

Wanneer jij hulp wilt om school voor jou te laten werken dan ben je bij NoNonsenzz aan het goede adres. Samen kunnen we bekijken wat je kunt doen omhanden uit de mouwen school op een andere manier te beleven. Hoe je zelf het heft in handen kunt nemen en hoe je écht leert van de fouten die je op een toets hebt gemaakt. Neem dus contact op met NoNonsenzz.

 Dingen die NoNonsenzz je kan bieden:

 

voldoening